کتاب” کارگردانی در انیمیشن” به قلم مریم سعیدی به تازگی وارد بازار نشر شده و انتشارات “ساکو” آنرا منتشر کرده و طراحی ها ی این کتاب را شهرام خوارزمی وشرکت باربد فیلم انجام داده است .
در این کتاب مباحث مهمی از جمله “تکنیک ها-گارگردانی- پیش تولید- تولید- و…..”مطرح شده و برای هنر جویان این رشته بسیار مفید خواهد بود.
مشخصات کتاب:
- عنوان: کارگردانی در انییمیشن
- مؤلف: مریم سعیدی
- ناشر: ساکو
- نوبت چاپ: اول
- رشته: کارگردانی و انیمیشن
- سال نشر: 18/12/1392
- قیمت: 140000
- صفحه: 198
- سفارش کتاب: 66572692- 021
(محل پخش مرکزی: میدان انقلاب، خیابان 12 فروردین، نرسیده به وحید نظری، جنب فروشگاه گل واژه، شماره 286، طبقه2، واحد7.)
3 دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
کتاب خوبی هست مرسی از استاد عزیزم ولی کار نشرش افتضاحه برگه میزنی پر پر میشه همه تو کلاس ما مجبور شدن باز پول بدن سیمی کنن
غلط چاپی هم تا دلت بخواد موجوده من نمیدونم انتشارات 14 تومن برای چی گرفته
تحقیق کلاس اولی انقدر مشکل نداره بخدا
دوست عزیز ما چاپ دوم این کتاب رو داریم و هیچ مشکلی نداره و بسیار برایمان مفید بوده، چه از نظر محتوا و چه از نظر نشر
;کتاب خیلی خوبی است و اگر علاقه مند به رشته انیمیشن یا دانشجوی این رشته هستید مطالعه کتاب را توصیه می کنم.