جزئیات انتخاب گرایش از زبان ریاست دانشکده هنر دانشگاه دامغان

اخبار

امشب طی نشستی صمیمی دغدغه های انتخاب گرایش و مسائل مرتبط با دانشکده با حضور دکتر مؤمنی رئیس دانشکده هنر دانشگاه دامغان و نمایندگان ورودی ها و شواری مرکزی انجمن علمی تلویزیون و هنرهای دیجیتال مطرح گردید.

در ابتدای جلسه که با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید شروع گردید؛ دکتر مؤمنی ضمن اشاره به معنا و مفهوم آیات، از انسجام دانشجویان رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال قدر دانی نمودند.

در ادامه دانشجویان ضمن تشکر از برگزاری جلسه به اولین و مهم ترین مبحث جلسه یعنی انتخاب گرایش و ارائه دروس بر اساس چارت درسی پرداختند.

رئیس دانشکده هنر دانشگاه دامغان، دکتر مؤمنی به بحث نظام نامه مصوبه وزارت علوم اشاره کرده و ملاک عمل را سرفصل ارائه شده از سوی وزارت خانه دانستند و اضافه کردند که با اینکه “مجبور به زندگی در گذشته هستیم اما نگاهی رو به آینده داریم.”

ایشان در مورد انتخاب گرایش ورودی های 91 الی 93 رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال افزودند که تا بهمن ماه سال جاری دانشجویان یکی از گرایش های پویانمایی و گرافیک رایانه ای را انتخاب خواهند کرد.

همچنین یادآور شدند که این ساز و کار بزودی با حضور اساتید رشته تبیین خواهد شد. ضمناً ایشان به این نکته نیز اشاره فرمودند که در صورت ابلاغیه وزارت علوم از ابتدای سال تحصیلی آینده (مهر 94) دانشجویان از همان ابتدا در دو رشته پویانمایی و گرافیک تلویزیونی پذیرفته خواهند شد.

سرکار خانم ضرغام پور به نیابت از خانم گلکار نماینده ورودی 90 در مورد ارائه دروس اختیاری «طراحی شخصیت» و «زبان تخصصی هنر» خواستار توضیحات ریاست دانشکده شدند.

دکتر مؤمنی از مطرح شدن این دروس در شورای آموزشی دانشگاه دامغان خبر داده و اعلام کردند که کلیات واحد ها مورد موافقت قرار گرفته و به وزارت علوم ارجاع داده شده است و در صورت موافقت وازارتخانه می توانیم این واحد ها را ارائه دهیم.

در ادامه جاوید قدیمی دبیر انجمن علمی تلویزیون و هنرهای دیجیتال مبحث حضور به موقع اساتید و فعالانه در کلاس های آموزشی و تعامل با دانشجویان در ساعات غیر درسی را خواستار شدند.

رئیس دانشکده از تلاش های خود برای جذب اساتید جدید و حفظ اساتید موجود سخن گفتند و ایراد فرمودند که “اساتید سرمایه های دانشکده هستند” و دانشجویان باید مطالبه گر باشند.

ایشان از دانشجویان خواستار شدند که از وجود اساتید بهره ببرند. همچنین از حضور بیشتر اساتید در ترم بعد خبر دادند.

در ادامه جلسه دبیر انجمن علمی تلویزیون و هنرهای دیجیتال از فراهم کردن ساز و کار مناسب جهت در اختیار قرار دادن تجهیزات آموزشی (قلم نوری، تهیه دوربین های نیمه حرفه ای ) و اختصاص سایت مناسب آموزشی از ریاست دانشکده مطالبه کردند.

دکتر مومنی از پیگیری خود برای درخواست حضور کارشناس تجهیزات کمک آموزشی خبر داده و تأکید نمودند که در اختیار قرار دادن وسایل و تجهیزات صرفا در جهت کارهای آموزشی بوده و بایستی با تایید اساتید مرتبط صورت پذیرد.
ایشان بحث خرید تجهیزات جدید را منوط به ارائه درخواست کتبی دانستند.

در ادامه بحث آقای الماسی نماینده دانشجویان ورودی 92 از درخواست خود برای در اختیار قرار دادن تجهیزات از قبیل دوربین، میز نور و … را ریاست دانشکده خواستار شدند.

جلسه با ریاست دانشکده هنر دانشگاه دامغان

دکتر مؤمنی افزودند که کارهای فوق برنامه بایستی از طریق معاونت فرهنگی دانشگاه مطالبه شود و صرفا دانشکده وظیفه آموزشی را بر عهده دارد، ایشان ادامه دادند که با تشکیل کانون فیلم سازی بحث تولیدات دانشجویی را انجام دهید و از جانب ما هم مساله انتخاب و تهیه دوربین مناسب برای آن تشکل به معاونت مربوطه مطرح می شود.

در این جلسه توافق صورت گرفت که کارکردهای وسایل کمک آموزشی دانشگاه علی الخصوص دوربین فیلم برداری توسط دکتر گلبهار نوشته شده و از طریق تابلو اعلانات اطلاع رسانی شود.

ضمناً با تاکید انجمن علمی تلویزیون و هنرهای دیجیتال توافق گردید که بزودی پیش نویس ساز و کار در اختیار قرار دادن آتلیه عکاسی و طراحی نوشته شده و دانشجویان بتوانند در ساعات غیر درسی طبق برنامه ریزی که اعلام می شود از این فضا ها استفاده نمایند.

از دیگر خبر های مهمی که در این جلسه مطرح گردید می توان به موارد زیر اشاره کرد:

– انتصاب دکتر صادقی نیا به عنوان مدیر گروه رشته تلویزیون و هنرهای دیجیتال

– خرید پیانو برای پلاتو دانشکده هنر دانشگاه دامغان

– پیگیری آرشیو بانک فیلم و راه اندازی آن در دانشکده

 

لیست دروس ارائه شده به تفکیک ورودی ها به شرح زیر در این جلسه از جانب ریاست دانشکده هنر دامغان مطرح گردید:

ترم دو:

ارتباطات بصری – دکتر صباغیان
طراحی 2 – دکتر صادقی نیا
عکاسی دیجیتال – دکتر معالج
سیر تحولات گرافیک – سرکار خانم بهمن پور
آشنایی با هنر در تاریخ 2 – استاد امامی
انیمیشن دو بعدی – استاد میرصادقی
تاریخ تلویزیون – مهندس حاجی زاده مقدم
طراحی گرافیک 1 – سرکار خانم نفیسه سعادت

ترم چهارم:

نرم افزارهای گرافیکی – سرکار خانم سعادت – راحله فرهنگی
آشنایی با فلسفه 2 – دکتر مرتضوی – دکتر مسحاق
طراحی گرافیک 2 – سرکار خانم آزاده بهمن پور
گونه شناسی – دکتر محمد رضا گلبهار
مخاطب شناسی – استاد آقابابایی نجار
سایبر مدیا – استاد حاجی زاده مقدم
مبانی انیمیشن دیجیتال – استاد میرصادقی

ترم پنجم:

نرم افزارهای گرافیکی – استاد عادلی – سرکار خانم فرهنگی
فلسفه هنر – دکتر بسحاق – دکتر مرتضوی
مبانی تبلیغات – دکتر صباغیان
انیمیشن دو بعدی – استاد میر صادقی
کارگاه انیمیشن دیجیتال 1 – سرکار خانم حمیده جوادی / گرایش پویانمایی
کارگاه طراحی دیجیتال 1 – استاد برغشی / گرایش گرافیک رایانه ای

ترم هفتم:

موسیقی و انیمیشن – استاد امامی
کارگاه انیمیشن دیجیتال 2 – استاد میر صادقی
انیمیشن سه بعدی – استاد نیک زاد

پروژه

طراحی وب – آقای نیک زاد
کارگاه طراحی دیجیتال 2 – ؟
انیمیشن تعاملی – استاد نیک زاد
کارگاه طراحی دیجیتال 2 – استاد برغشی

/انتهای پیام.

برچسب‌ها: featured, آتلیه عکاسی, انیمیشن, بانک فیلم, تجهیزات آموزشی, تلویزیون و هنرهای دیجیتال, دانشگاه دامغان, ریاست دانشکده, زبان تخصصی هنر, سایت, طراحی دیجیتال, طراحی شخصیت, طراحی وب, فرهنگی, فلسفه, کارگاه طراحی, گرافیک, موسیقی, نرم افزارهای گرافیکی, وزارت علوم

مطالب مرتبط

 

دریافت جزوه فلسفه 1
اربعین حسینی

درباره نویسنده

 

بیشتر بخوانید…

 

نتیجه‌ای پیدا نشد.