مصاحبه با استاد رزازی فر

مصاحبه

استاد رزازی فر

دکترای فیلم و رسانه از دانشگاه brad ford  انگلستان

مدیر گروه رشته ی تلویزیون و هنرهای دیجیتال

سوابق هنری : کارگردان فیلم های سینمایی مانا , فیلم های تلویزیونی متولد ایدز , تنهایی یک شبیه خوان , ساز و سن , اربعین , تنهایی رود , وارونگی و چندین مجموعه ی مستند تلویزیونی.

سوابق مدیریتی : سرپرست گروه کامپیوتری کردن پروسه ی تحلیل سناریو در انجمن سینمای جوان , دبیر بخش مستند و کوتاه اولین جشنواره بین المللی فجر در سال 94 .

  • سلام استاد , با توجه به اینکه شما داور بخش فیلم جشنواره ی هکاتوم بودید , فیلم هارا چگونه دیدید ؟

جواب : امسال تعداد بسیار کمی فیلم برای جشنواره ارسال شد که در حدود چهار یا پنج فیلم بیشتر نبود ؛ به همین دلیل تصمیم ما بر این است که امسال یک سری آموزش های فیلم سازی برای دانشجویان کل دانشگاه داشته باشیم , این حرکت به صورت کارگاه های کوتاه مدت یک روزه یا چند روزه در حوزه ی سناریو و فیلم سازی خواهد بود . لذا سال بعد شاهد کارهای بیشتری از بچه ها در جشنواره خواهیم بود . برخلاف تعداد کم فیلم های شرکت کننده , کیفیت فیلم ها خوب بود . ما از بچه ها می خواهیم فیمسازی را یاد بگیرند , اگر قاب می بندند درست باشد و اگر دو نما را به هم وصل می کنند , درست وصل کنند . ما نمی توانیم استعداد هنری در کسی به وجود بیاوریم ولی می توانیم استعداد را راهنمایی و راهبری کنیم . دانشجوی هنرمند باید بداند که چطور در مخاطب تأثیر بگذارد ؛ باید دانش را بالا ببرد و نوآوری واقعی ایجاد کند نه تکرار.

  • برای ترم های آتی چه برنامه ای دارید ؟

ما در نظر داریم با برگزاری ورکشاپ های آموزشی چند روزه خلأ سرفصل های مصوب دانشگاه را پرکنیم ؛ و بدین وسیله بتوانیم دانشجویانی را تربیت کنیم که علاوه بر توانایی های تکنولوژیک , از استعداد های هنری بالایی هم برخوردار باشد و در عمل از تجربیات افراد حرفه ای بهره مند شوند .

  • حرف و سخن آخر برای دانشجویان جدید را بفرمایید :

ضمن خوش آمد گویی از دانشجویان ورودی جدید توقع دارم با هدف ارتقاء سطح دانش و خلاقیت و عمل , وارد دانشگاه شوند .

برچسب‌ها: استعداد هنری, انجمن سینمای جوان, تلویزیون و هنرهای دیجیتال, جشنواره بین المللی فجر, جشنواره ی هکاتوم, خلاقیت, دانشجوی هنرمند, دانشجویان ورودی, دانشگاه, رشته ی تلویزیون و هنرهای دیجیتال, فیلم, فیلم و رسانه, نما

مطالب مرتبط

 

مصاحبه با استاد امامی
مصاحبه با استاد صادقی نیا

درباره نویسنده

 

بیشتر بخوانید…

 

نتیجه‌ای پیدا نشد.